5+ tips fra PMU

5+ Vincennes: Torsdagens 5+ løp skal avvikles på travbanen Vincennes i Paris. Her møtes 16 hester, syv og åtte år gamle, i et autostartsløp over distansen 2100 meter på den store banen. 

Løpsdag: Torsdag 14.november 2019
Start: Kl. 13:50 
Bane: Vincennes – Trav
Distanse: 2100 meter autostart
Løp: Prix de La Course des Bleus
Førstepremie: 22.050 Euro
Verdt å merke seg: Skoløs balanse på alle hestene foruten: 4, 11

Vår klare favoritt til å ta hjem seieren blir 3 Caliu des Bosc. Hesten som både trenes og kuskes av Gabriel Pou-Pou har vært i fin form i lang tid, og vant nylig på en tid på 11-tallet. Gjør han om den prestasjonen i torsdagens løp tror vi han vinner nok et løp. Vi tror 4 Bikini er hardeste opponenten til vår favoritt. Han liker både bane og distanse meget godt, når dessuten startsporet er fint ligger alt til rette for en fin prestasjon. 16 Cyrano Vici er også en hest som skal vurderes tidlig. Til tross for en vanskelig utgangsposisjon bak bilen skal hesten som trenes av Franck Leblanc ha en fin mulighet for en plassering helt i toppen. 6 Brihana er også en hest som liker torsdagens forutsetninger, bilstart og kort løp. Han skal regnes tidlig, akkurat som 14 Carat Gédé som denne gangen får Yoann Lebourgeois opp i sulkyen. 8 Capella de Vrie, 15 Call Secret og 13 Caresse er ytterligere tre hester som alle har mulighet på en topp-5 plassering om det skulle klaffe med posisjoner og løpsopplegg underveis.

Dagens sikre: 3
Se opp for: 8-14-15-4-13-6-16
Outsidere: 5-11-1-2
Uten sjanser: 10-7-12-9

Tips til torsdagens franske løp (Engelsk PDF)

 
Finn nyheter på Rikstoto.no

Er du fortsatt bruker av NRs gamle nettside old.rikstoto.no? Da er det på høy tid å skifte til nye rikstoto.no. Der finner du nemlig alle nyheter og siste nytt frem mot spillestopp.

4. mars lanserte Norsk Rikstoto sin nye spillplattform rikstoto.no. Det er et nettsted med langt større funksjonalitet enn den gamle, og som er tilrettelagt alle kundegrupper og brukere.

Her finner du videoer som viser bruken av rikstoto.no.

En annen viktig grunn til å skifte er at Equus, Rikstotos innholdsleverandør, ikke lenger kommer til å legge ut alle saker på old.rikstoto.no. Dette gjelder både spill-, tips-, nyhets- og informasjonssaker. Samtlige saker er imidlertid å finne på rikstoto.no, som i større grad er tilrettelagt for videoer og annen digital spillinformasjon. 


Slik leser du nyheter og tips på Rikstoto.no:

 
Under denne spalten vil vi hele tiden oppdatere hva som er mest spillbart.
Først kommer hestens nummer og navn, så prosentvis vinnersjanse og
til slutt overoddsen i prosent. Les mer om spillbar odds her


No Data Found 
Kundestøtte Risktoto: Telefon: (+47) 815 11 222