- Absolutt aktuell

V75 Solvalla: - Sluttspurten er skarp, jeg ser at favoritten i løpet blir spilt voldsomt, men se opp for 11 I’m a Beliver (V75-2), tipser Kenneth Haugstad.

Haugstad virker krystallklar;
- 6 Hankypanky Rubinred samler mest spill på seg, det er greit nok. En bra hest som kjempet sterkt utvendig sist og holdt bra som toer. Samtidig har hun rykket igjennom to, tre divisjoner på kort tid. Jeg har tro på min hest, og varsler at vi minst er blant de tre fremste i mål med litt klaff underveis. 

Kvikk over oppløpet
I’m a Beliver, fem år gammel, stiller på tillegg i et bra startspor. 
- Nest sist, på Färjestad, viste hun styrke. Ved seieren på Åby etterpå var sluttspurten svært skarp. Stefan (Pettersson, treneren, red. anm.) har full form på sine hester for tiden. I’ m a Beliver er verd oppmerksomhet. 
- Hvilke egenskaper er hoppas beste?
- Spurten, den er voldsom, understreker Kenneth til Equus.

Tøff oppgave
Nordmannen - med oppvekst i Fåberg utenfor Lillehammer, kjører 7 Southwind Hydro i V75-3. 
- Vi jakter i første rekke en premie, det er tøft imot. 12 Tobacco (V75-6/DD-1) tapte alle muligheter i sportrekningen, han får det vrient, avrunder Haugstad.

Frister
* V4 kl. 12:40
* V75 kl. 14:30
* V5 kl. 15:45
* Dagens Dobbel kl. 16:58
* Banekode: 31

 
- Ikke samme form

V75 Solvalla: 7 M.S. Triple J leverte to strålende løp i mars, men har ikke innfridd etterpå. Nå skal han ut i finalen i Klass 1, V75-5, og trener Frode Hamre er tvilende til om toppformen er på plass.

7 M.S. Triple J (V75-5) sto for et formidabelt løp da han vant på Bjerke 6. mars, og han tok seg også av V75-løpet etterpå da luken kom tidsnok på oppløpet. Tre seire etterpå har ikke gitt noen trippelplasseringer.

- 7 M.S. Triple J har nok ikke den voldsomme toppformen han hadde i mars, men hesten virker bra i trening og han så også fin ut i det siste banejobet mandag. Nå er det spor langt ute mot gode hester, og jeg er fornøyd om han henger med de andre og får en fin premie, sier trener Frode Hamre til Equus. Svein Ove Wassberg kusker.

 
5+ tips fra PMU

5+ ParisLongchamp: Torsdagens 5+ løp skal rides på galoppbanen ParisLongchamp. Her møtes 16 tre år gamle hester i et handicapløp over distansen 2100 meter.

Løpsdag: Torsdag 21.mai 2019
Start: Kl. 20:15 
Bane: ParisLongchamp  – Galopp
Distanse: 2100 meter flattløp
Løp: Prix des Epinettes
Førstepremie: 27.500 Euro
Verdt å merke seg: Blinkers på hestene nr.: 3, 4, 10, 16

Vår favoritt til seieren blir 5 Australien, presentert av den velkjente duoen Pia Brandt - Maxime Guyon. Hesten gjorde nylig sin debut i denne klassen i Saint-Cloud, med mersmak. Han møter helt rett motstand i torsdagens løp, og banen ser ut til å bli til hestens fordel. Vi tro årets første seier kan bokføres i dette løpet. Hardeste utfordrer til seieren er trolig 13 Cressida. Hoppa har gjort flere fine innsatser i det siste, og overgikk nesten seg selv i siste starten. Normalt ender hun helt i toppen også i dette løpet. 2 Camprond, stallkamerat til vår favoritt, tok en flott seier i sin siste start. Selv med mye vekt på ryggen i dette løpet er han aktuell for en plassering helt i toppen av premielisten. Også 8 Gracian er en hest i fin form som skal vurderes tidlig, akkurat som 11 Toronada som har mesterjockey Christophe Soumillon i salen. 4 Tabellion, 6 Mille Sabords og 12 Son of Normandy er ytterligere tre hester som spillerne skal vurdere tidlig når torsdagens 5+ kupong skal komponeres.

Dagens sikre: 13-5
Se opp for: 8-11-12-2-4-6
Outsidere: 3-16-9-7-1-15-10
Uten sjanser: 14

Tips til torsdagens franske løp (Engelsk PDF)

 
- Goop har en travmaskin

V75 Solvalla: - Budet mitt, objektet mitt under lørdagens V75 er noe aldeles ekstra, Goop har en travmaskin, innleder Micke Nybrink, eksperten som gleder og irriterer i svensk travsport.

Nybrink skriver sine rader i Aftonbladet, han brukes også som ekspert og meningsbærer under de svenske TV-sendingene. Enten det være seg spilleobjekter eller hendelser i løpsbanen. 
- Helgen som er i vente på «valla» (Solvalla, red. anm.) er årets høydepunkt. Er det ikke slik også i Norge, under Micke med spørsmålet rettet til Equus.

Voldsom maskin
Over til tipset, til objektet som Nybrink tester som banker
- 10 Lesperanza (V75-6/DD-1) er Tysklands beste hoppe, og har utviklet seg enda mer hos Björn Goop. Startsporet i annen rekke bekymrer meg ikke, farten blir skyhøy i front. Det er slik jeg leser oppgjøret. Hun er helt «outstanding» hva gjelder fart i sluttspurten, påpeker Micke.

To lure
Nybrink lanserer også to odds-objekter for norske spillere;
* 4 Excalibur It i V75-3.
* 11 Son Of Good i V75-7/DD-2. 
- Excalibur It er en tanks, en finsk tanks. Hesten fungerer ikke når den blir tatt opp og styrt passivt i feltet. Han må gå, han skal gå, hele veien til mål. Formen er på topp, understreker den svensken. 
- Son of Good hører hjemme på stallen til ekstremt framgangsrike Daniel Redèn. Jeg har ofte kontakt med Daniel som pleier å omtale sine travere uten å trykke til skikkelig. Men rundt Son of Good er det tvert om, Redèn har vondt for å stagge seg. Husk at hesten var på pallen i fjorårets Derbyfinale i Sverige, og at styrken er enorm. Et hett objekt for meg, avslutter Micke Nybrink.

Frister
* V4 kl. 12:40
* V75 kl. 14:30
* V5 kl. 15:45
* Dagens Dobbel kl. 16:58
* Banekode: 31

 
Under denne spalten vil vi hele tiden oppdatere hva som er mest spillbart.
Først kommer hestens nummer og navn, så prosentvis vinnersjanse og
til slutt overoddsen i prosent. Les mer om spillbar odds her


No Data Found 
Kundestøtte Risktoto: Telefon: (+47) 815 11 222