5+ tips fra PMU

5+ Deauville: Det er galoppbanen i Deauville som er vertskap for tirsdagens 5+ løp. Vi mener 8 Aydon Castle forsvarer et favorittstempel, han er jevn og flink og en seier er rett rundt hjørnet.

Løpsdag: Tirsdag 20.oktober 2020
Start: Kl. 13:50 
Bane: Deauville – Galopp
Distanse: 1900 meter flattløp
Løp: Grand Handicap de La Piste Fibre
Førstepremie: 28.000 Euro
Verdt å merke seg: Blinkers på hestene nr.: 2, 3, 6, 11, 14

Tirsdagens 5+ løp skal rides på galoppbanen i Deauville. Her møtes 16 hester, fire år og eldre, i et forholdsvis åpent handicapløp over distansen 1900 meter på sandbanen.

Vår favoritt til å ta hjem seieren blir 8 Aydon Castle. Vallaken er jevnheten selv, på sine tolv første starter i livet hat han endt blant de tre fremste hele ti ganger. Han starter for første gang i denne klassen, med forholdsvis lite vekt på ryggen. Vi tror det er snakk om en vinner direkte i dette handicapløpet. 13 Letty’s Marvel er trolig hardeste opponenten til vår favoritt. Han har vist fin form i sine to siste starter, og liker seg dessuten meget godt på sand-underlag. Har dessuten blitt satt ned noe i handicap og står fortreffelig inne i dette løpet. 5 Roc Angel har skuffet litt i sine to siste løp, og dermed også blitt gitt noe vektlettelse. Han står innbydende til i tirsdagens løp, og skal normalt kjempe om en topp-5 plassering. 9 House Of Kings har også skuffet i sine siste løp, men det har vært over kortere distanser. I dette løpet får han opp dyktige Christophe Soumillon i salen, det kan være den avgjørende forskjellen mellom fiasko og en plassering helt i toppen av premielisten. 7 Apollo Flight tok en sterk tredjeplass i et tilsvarende løp på denne banen for en tid tilbake. Har etter det gjort jevne, fine innsatser og er aktuell for en framskutt plassering i tirsdagens løp. 14 Lucky Team (som er spesialist på sandbaner), 10 Ficelle du Houley og 11 Lady Sidney er ytterligere tre gode hester som spillerne skal vurdere tidlig når tirsdagens 5+ kupong skal komponeres.

Rangering: 8-13-5-9-7-14-10-11-15-6-3-16-1-2-4-12

Tips til tirsdagens franske løp (Engelsk PDF)

 
Under denne spalten vil vi hele tiden oppdatere hva som er mest spillbart.
Først kommer hestens nummer og navn, så prosentvis vinnersjanse og
til slutt overoddsen i prosent. Les mer om spillbar odds her


No Data Found 
Kundestøtte Risktoto: Telefon: (+47) 815 11 222