To kalde bankere

V75 Bjerke: To hester skiller seg ut som bankere. 3 Ask Major i V75-2 er i sitt livs form, mens 9 Hesby Vilter i V75-3 møter helt riktig motstand.

Omgangens luring: 9 Sophia Frecel i V75-4

1. avd: 4 Frick vant sist og var god, men det er noe tøffere motstand denne gangen. 3 Cool Counter står fint til og var ikke langt bak Frick sist. 8 Sam The Man møtte gode hester sist, men fullførte til fjerde på bra tid. Han er ikke ufarlig her. 2 Revenue Endurance er veldig usikker, men har bra fart. Han er ikke ueffen om han holder seg til trav.

2. avd: 3 Ask Major er i rivende utvikling og har en perfekt oppgave her. Jeg tror ingen kan nekte ham seieren mot helt riktig motstand.

3. avd: Dette må være en perfekt oppgave for 9 Hesby Vilter. Han har møtt noen gode konkurrenter i det siste og har gjort det bra. Nå tror jeg han vinner.

4. avd: 5 Bear Man vokser mange klasser i tet. Han pleier å være god etter pause og kan lede hele veien direkte. 1 Dreamliner var veldig god da han for tre starter siden ledet hver meter på Klosterskogen. Han kan lede hver meter her også. 7 Divine Salt er i strålende form og fullførte flott etter tøff åpning sist. 9 Sophia Frecel er meget kapabel og er slett ikke ueffen om hun får ryggløp i hardt tempo.

5. avd: 9 Frøyu Petter er en god hest som har årsdebuten unnagjort. Trolig er han forbedret med det løpet i kroppen. 7 Todin kommer fra Bergen med full form og skal slett ikke undervurderes. Muligens er 8 Smedpål feltets mest kapable, men han er variabel i prestasjonene. På en god dag kjemper han om seieren.

6. avd: 1 Bad Nite Call Saul står flott til og er god fra start. Fra tet blir han meget vrien å slå. 10 Categorical er en tøffing som tåler alle løpsopplegg. Hardt tempo hele veien vil være en klar fordel. 9 Harley D.E. vant sist på Jarlsberg og var veldig god da. Også han er avhengig av at det blir fart over forestillingen.

7. avd: Her kan mange vinne. 1 Lucky Kentucky kan fort lede hele veien. Formen er prima. 2 Ghandi B.R. er kapabel, men opp og ned. Sist satt han fast med krefter spart. 3 Dontgiveme Chocolate er tilbake i storform og er en god hest som duger her. 9 Galaxy W. var nær ved å vinne V75-løp sist og var god. Selv fra bakspor er han en selvskreven V75-strek. 10 Global U. Neverknow angrep på siste langside og fullførte fint sist. 5 Bulldozer glimter til med enkelte knalløp og er ikke ueffen her.

V75-forslag:
1. avd: 2-3-4-8
2. avd: 3 Ask Major
3. avd: 9 Hesby Vilter
4. avd: 1-5-7-9
5. avd: 7-8-9
6. avd: 1-9-10
7. avd: 1-2-3-5-9-10
Pris: 432 kroner

 

 
5+ tips fra PMU

5+ Vincennes: På grunn av forventet hetebølge i Frankrike skal tirsdagens 5+ løp kjøres kveldstid på travbanen Vincennes i Paris. Her møte 14 fire år gamle hopper i et voltestartsløp over distansen 2700 meter på den store banen. 

Løpsdag: Tirsdag 25.juni 2019
Start: Kl. 20:15 
Bane: Vincennes – Trav
Distanse: 2700 meter voltestart
Løp: Prix Nunky
Førstepremie: 18.450 Euro
Verdt å merke seg: Skoløs balanse på alle hestene foruten: 3, 4, 9

Vår favoritt til å ta hjem seieren blir 13 Foxy Lady. Hoppa som trenes av Laurent-Claude Abrivard var overlegen mot flere av tirsdagens konkurrenter i forrige starten. Selv om det denne gangen er noe lengre distanse bør ikke det bety noen som helst problemer. Hun har en fin oppgave i dette løpet og bør være vinneren. 2 Flanelle de Loiron er trolig hardeste opponenten til vår favoritt. Hun har gjort to flotte løp i det siste, og ingen ting tyder på at hun ikke skal gjøre en flott prestasjon også på tirsdag. 8 Family Queen er jevn og flink og ender normalt helt i toppen av premielisten. Også 12 Fleur de Larré skal vurderes tidlig, hun er alltid god når hun konkurrerer uten sko på alle fire beina. 6 Fusion Intense er fortsatt litt urutinert, men har form og klasse til en framskutt plassering. 7 Flower Ball, 10 Falling In Love og 5 Fee de Lunojo er ytterligere tre gode hopper som spillerne skal vurdere tidlig i tirsdagens 5+ løp.

Dagens sikre: 2-13
Se opp for: 8-12-7-10-6-5
Outsidere: 9-14-11-1
Uten sjanser: 4-3

Tips til tirsdagens franske løp (Engelsk PDF)

 
RD og Løpskommentarer for kun 2 kroner!

Nå får man Rikstoto Direkte og Løpskommentarer ut juni-måned for kun 2 kroner! Abonnerer du allerede på én av delene, får du den andre i tillegg for 1 krone.

Rikstoto Direkte (RD) er hestesportens egen TV-kanal og består av tre kanaler, RD og RD2 og RD3. RD er hovedkanalen hvor man får daglige tips, intervjuer med de aktive, varminger og samtlige norske løp live. Les mer om Rikstoto Direkte.

Abonnementet vil løpe til oppsigelse og ha en ordinær pris på 239,-/mnd. etter endt kampanje. Ordinær pris på kun RD er 199,-/mnd., og kun Løpskommentarer 79,-/mnd.

Logg deg inn på MinSide for å abonnere på Rikstoto Direkte og Løpskommentarer. Kampanjen gjelder kun personer som ikke allerede er eksisterende kunder av tjenesten(e). 

Hold deg oppdatert
Løpskommentarer i programmet er perfekt for å gi deg som spiller en indikasjon på hestens prestasjon i et tidligere løp – uten å måtte bruke mye tid på å se videoarkiv. Løpskommentarene vil bestå av svenske og norske starter, uavhengig av hestens nasjonalitet. De vil spesielt være til stor nytte for hester man ikke kjenner så godt fra tidligere.

Velger du å skrive ut Programutskrift (PDF) vil du dessuten få med Løpskommentarene – og dine egne kommentarer (skrives gratis på programsiden) – i programmet.

Hvordan abonnere?
Det eneste du trenger å gjøre ved oppstart er å registrere et betalingskort. Abonnementet fornyes automatisk den første dagens hver måned ved belastning av ditt bankkort. Husk å si opp ditt/dine abonnement i løpet av juni-måned om du kun ønsker å teste tjenestene i kampanjeperioden.

Abonner på Løpskommentarer

Merk følgende:
Leverandør for norske kommentarer er Stallskriket, mens TR Media står for de svenske.
Norsk Rikstoto tar ikke ansvar for innholdet i selve løpskommentarene eller eventuelle avvik.
Husk at det kun er løp i Norge og Sverige leverandørene leverer kommentarer til.

Tjenestene administrerer man selv på MinSide.

 
Under denne spalten vil vi hele tiden oppdatere hva som er mest spillbart.
Først kommer hestens nummer og navn, så prosentvis vinnersjanse og
til slutt overoddsen i prosent. Les mer om spillbar odds her


No Data Found 
Kundestøtte Risktoto: Telefon: (+47) 815 11 222