5+ tips fra PMU

5+ Auteuil: Lørdagens 5+ løp skal rides på galoppbanen i Auteuil. Her møtes 16 hester, fem år og eldre, i et krevende hekkeløp over distansen 3900 meter. 

Løpsdag: Lørdag 19.oktober 2019
Start: Kl. 15:15 
Bane: Auteuil  – Galopp
Distanse: 3900 meter hekke-løp
Løp: Prix Prince d'Ecouen
Førstepremie: 45.000 Euro
Verdt å merke seg: Blinkers på hestene nr.: 5, 7, 16

Vår favoritt til å ta hjem seieren blir den ti år gamle «veteranen» 14 Chris de Beaumont. Hesten som har slitt med helseproblemer gjennom hele karrieren gjorde sin første start i januar etter et års skadefravær. Siden den tid har det blitt noen spredte starter, med et steeple-chase i Compiègne som siste starten. Der gjorde hesten et så fint løp at om han gjentar den prestasjonen tror vi han er en vinner på lørdag. Vi mener han er løpets rette favoritt. 4 Calayan har nå tatt to fine seire og er trolig hardeste opponenten til vår favoritt. Han har fått en god del ekstra vekt i og med seirene, men formen er så fin at han skal bære de ekstra kiloene. 8 Sampark skal normalt ha gått fram i form etter et par løp i kroppen. Han er dessuten enklere ute enn i sine siste starter, normalt ender han topp-5 i lørdagens løp. 5 Montgeroult har gjort det fint over de store hekkene. Tilbake i vanlig hekkeløp, og utstyrt med blinkers, gjør han en spennende start og skal vurderes tidlig. Det skal også 16 Eclair du Maffray som med sin lave vekt har en stor fordel om det skulle bli tung bane på lørdag. 9 Diva d'Athom, 12 Yellow Field og 15 Crédo des Obeaux er ytterligere tre hester spillerne skal vurdere tidlig når lørdagens 5+ kupong skal komponeres.

Dagens sikre: 14-4
Se opp for: 8-16-12-9-15-5
Outsidere: 6-3-13-7-1-2
Uten sjanser: 10-11

Tips til lørdagens franske løp (Engelsk PDF)

 
Finn nyheter på Rikstoto.no

Er du fortsatt bruker av NRs gamle nettside old.rikstoto.no? Da er det på høy tid å skifte til nye rikstoto.no. Der finner du nemlig alle nyheter og siste nytt frem mot spillestopp.

4. mars lanserte Norsk Rikstoto sin nye spillplattform rikstoto.no. Det er et nettsted med langt større funksjonalitet enn den gamle, og som er tilrettelagt alle kundegrupper og brukere.

Her finner du videoer som viser bruken av rikstoto.no.

En annen viktig grunn til å skifte er at Equus, Rikstotos innholdsleverandør, ikke lenger kommer til å legge ut alle saker på old.rikstoto.no. Dette gjelder både spill-, tips-, nyhets- og informasjonssaker. Samtlige saker er imidlertid å finne på rikstoto.no, som i større grad er tilrettelagt for videoer og annen digital spillinformasjon. 


Slik leser du nyheter og tips på Rikstoto.no:

 
Under denne spalten vil vi hele tiden oppdatere hva som er mest spillbart.
Først kommer hestens nummer og navn, så prosentvis vinnersjanse og
til slutt overoddsen i prosent. Les mer om spillbar odds her


No Data Found 
Kundestøtte Risktoto: Telefon: (+47) 815 11 222