5+ tips fra PMU

5+ Deauville: Tirsdag er 5+ løpet igjen tilbake på galoppbanen i Deauville. I et meget åpent handicapløp blir 11 Heir To A Throne vår favoritt, han fortjener virkelig en seier etter mange flotte innsatser på slutten.

Løpsdag: Tirsdag 4.august 2020
Start: Kl. 13:50 
Bane: Deauville – Galopp
Distanse: 1900 meter flatt-løp
Løp: Prix Le Meeting (Prix de Pont l'Eveque)
Førstepremie: 20.000 Euro
Verdt å merke seg: Blinkers på hestene nr.: 3, 4, 8, 13, 16

Tirsdagens 5+ løp skal rides på galoppbanen i Deauville. Her møtes 16 hester, fire år og eldre, i et åpent handicapløp over distansen 1900 meter på sandbanen.

Vi mener 11 Heir To A Throne er en motivert favoritt. Han er herdet i denne klassen, hvor han på seks starter har endt blant de fem fremste fem ganger. Han vinner ikke altfor ofte, men trives godt på sandbane og formen er på topp. Fra en fin startboks bør han være sikret en fin reise underveis, årets første seiere er innen rekkevidde! 3 Axcelerator er hesten vi rangerer nærmest vår favoritt. Han gjør alltid gode prestasjoner i de løpene han er utstyrt med skylapper, og er dessuten satt ned litt i handicap etter starten 12.mai. Det er heller ikke noe minus at Christophe Soumillon sitter opp i salen i tirsdagens løp. Toppvekteren 1 El Manifico bekreftet fin form i siste starten i Chantilly. Selv med mye vekt på ryggen skal han ha så høy klasse og kapasitet at han skal regnes med en fin mulighet for en plassering helt i toppen. 8 Allez Henri har gått ned mye i handicap den siste tiden, og står veldig fint inne i dette løpet. Han er den store outsideren som skal regnes tidlig. Det skal også 12 Astrologia som har vist fin form i sine siste starter. 6 Monargent, 9 Gold Lake og 15 Dassom er ytterligere tre hester som spillerne skal vurdere tidlig når tirsdagens 5+ kupong skal komponeres.

Dagens sikre: 11-1-3
Se opp for: 8-12-9-15-6
Outsidere: 5-13-7-4-14-2-10-16
Uten sjanser: Ingen

Tips til tirsdagens franske løp (Engelsk PDF)

 
Under denne spalten vil vi hele tiden oppdatere hva som er mest spillbart.
Først kommer hestens nummer og navn, så prosentvis vinnersjanse og
til slutt overoddsen i prosent. Les mer om spillbar odds her


No Data Found 
Kundestøtte Risktoto: Telefon: (+47) 815 11 222