5+ tips fra PMU

5+ ParisLongchamp: Det er flatt-løperne som skal i aksjon i torsdagens 5+ løp på galoppbanen ParisLongchamp. I et fint felt mener vi 3 Les Vertus er en berettiget favoritt, han skal normalt ta seg greit av dette løpet.

Løpsdag: Torsdag 2.juli 2020
Start: Kl. 13:50 
Bane: ParisLongchamp – Galopp
Distanse: 1600 meter flatt-løp
Løp: Prix de Quinze-Vingts
Førstepremie: 20.000 Euro
Verdt å merke seg: Blinkers på hestene nr.: 2, 4, 5, 7, 8, 12, 13, 15

 Torsdagens 5+ løp skal rides på galoppbanen ParisLongchamp. Her møtes 16 fire år gamle hester i et handicapløp overdistanen 1600 meter på gressbanen.

Det er bare tre hopper som ønsker å utfordre hingster/vallaker i torsdagens løp, men vi tror en av de er vinneren. 3 Les Vertus, trent av dyktige Francis-Henri Graffard, har tidligere vist at hun duger godt i denne klassen. Med to løp i kroppen etter lengre løpspause, og en perfekt distanse, skal hoppa ha fine muligheter. Når vi dessuten ser at hun har en perfekt startboks, og dyktige Pierre-Charles Boudot sitter i salen, er det to ekstra pluss. Vi mener favorittstempelet er mer enn berettiget. 5 Kylhead er trolig hardeste opponenten til vår favoritt. Det er også en hest som har vist at han duger godt i denne klassen, selv om det ikke har blitt noen seire den siste tiden. Nå setter Maxime Guyon seg opp i salen, kanskje han kan få vallaken først i mål. 6 Testa er nok en hoppe som skal vurderes tidlig. Hesten som trenes av Stéphane Wattel fant distansen i årsdebuten for lang, med kortere distanse på torsdag skal hun normalt kjempe helt i toppen. 11 King Cobra har gjort det fint i enklere selskap, han er spennende å følge når han kommer ut i denne klassen. Også toppvekteren 1 Arise er tidlig aktuell, selv om innsatsen i siste starten var skuffende. Opp mot sitt beste duger han godt i torsdagens løp. 4 Edinson, 15 Glenorchy og 12 Brazing er ytterligere tre gode hester som spillerne skal vurdere tidlig når torsdagens 5+ kupong skal komponeres.

Dagens sikre: 3-5
Se opp for: 11-12-15-1-4-6
Outsidere: 16-9-13-7-14-8-10-2
Uten sjanser: Ingen

Tips til torsdagens franske løp (Engelsk PDF)

 
Under denne spalten vil vi hele tiden oppdatere hva som er mest spillbart.
Først kommer hestens nummer og navn, så prosentvis vinnersjanse og
til slutt overoddsen i prosent. Les mer om spillbar odds her


No Data Found 
Kundestøtte Risktoto: Telefon: (+47) 815 11 222