5+ tips fra PMU

5+ Vincennes: Det er travbanen Vincennes som er vertskap for søndagens 5+ løp. Som så ofte tidligere tror vi Jean-Michel Bazire sitter opp bak vinneren. 8 Desperado skal etter vårt syn ha en fin muliget, vel å merke om galoppen unngås underveis.

Løpsdag: Søndag 20.september 2020
Start: Kl. 15:15
Bane: Vincennes - trav

Distanse: 2850 meter voltestart
Løp: Prix d'Ancenis
Førstepremie: 19.800 Euro
Verdt å merke seg: Skoløs balanse på alle hestene foruten.: 9, 10

Søndagens 5+ løp skal kjøres på travbanen Vincennes i Paris. Her møtes 16 hingster, i alderen syv til ti år, i et voltestartsløp over distansen 2850 meter på den store banen.

Vår favoritt til å ta hjem seieren i dette åpne løpet blir 8 Desperado. Hesten som trenes og kuskes av Jean-Michel Bazire har faktisk ikke vunnet en eneste euro siden midten av mars, det har stort sett blitt galopper og tull. Han galopperte også i sin siste start, men fikk da en grei gjennomkjøring bak i feltet. Det skal ha gjort godt på formen, og i søndagens løp sitter dessuten «sjefen selv» seg opp i sulkyen. Vi tror han sitter opp bak en vinner! 12 Diamond Charm er den vi rangerer nærmest vår favoritt. Han har flott form, med tre seire på sine fire siste starter. Det er slett ikke umulig at nok en seier kommer i dette løpet. 1 Cabernet er nok en hest med fin form i kroppen. Kan bli hardt å gå helt til topps, men skal normalt ende blant de fem fremste til slutt. Det bør også 3 Sobel Conway ha en fin mulighet til, han er spennende i regi JMB. 13 Dayan Winner skal også regnes tidlig. Kommer kusken rett til underveis kan han speede fort over et oppløp. 7 Braquo, 10 Baccarat de Niro og 5 Donuts Deladou er ytterligere tre hester som alle har mulighet til en topp-5 plassering i søndagens åpne 5+ løp.

Dagens sikre: 8-12
Se opp for: 5-7-1-13-10-3
Outsidere: 6-4-11-2
Uten sjanser: 14-9

Tips til søndagens franske løp (Engelsk PDF)

 
5+ tips fra PMU

5+ Saint-Cloud: Det er galoppbanen Saint-Cloud som er vertskap for lørdagens 5+ løp. Vi tro mest på 5 Rajkumar i dette åpne løpet. Han er herdet i denne klassen, opp mot sitt beste legger han fort dette feltet på rygg til slutt.

Løpsdag: Lørdag 19.september 2020
Start: Kl. 15:15 
Bane: Saint-Cloud – Galopp
Distanse: 1600 meter flattløp
Løp: Prix Le Parisien (Prix des Boucles de La Seine)
Førstepremie: 20.000 Euro
Verdt å merke seg: Blinkers på hestene nr.: 6, 7, 10

Lørdagens 5+ løp skal rides på galoppbanen Saint-Cloud. Her møtes 16 hester, fire år og eldre, i et åpent handicapløp over distansen 1600 meter på gressbanen.

Vi mener 5 Rajkumar fortjener å bli favoritt i lørdagens løp. Han er herdet i denne klassen og har ved flere anledninger vist at han kjempe helt i toppen av premielisten. Hesten som trenes av André Fabre har bedre form enn de siste resultatene tyder på, og har tidligere vist at han liker seg godt på denne banen. Hesten skal etter vårt syn ha det lille ekstra som skal til for å vinne dette løpet! Toppvekteren 1 Vilaro er den vi rangerer nærmest vår favoritt. Vallaken er jevn og flink, det er sjelden han gjør et dårlig løp. Han skal i det minste være en sikker hest å spille blant de fem fremste til slutt. 6 Arise skal bære blinkers i lørdagens løp, med den utrustningen pleier han å gjøre solide prestasjoner. Her skal spillerne virkelig se opp! 13 Meri Senshi liker seg meget godt på denne banen og er også tidlig aktuell, akkurat som 4 Go To Hollywood som er jevnheten selv. 8 Darshano, 3 Tonnencourt og 11 The Big Smoke er ytterligere tre hester som fort kan sikre seg en topp-5 plassering i lørdagens åpne løp.

Dagens sikre: 1-5
Se opp for: 11-4-13-3-6-8
Outsidere: 16-9-10-2-12-15
Uten sjanser: 14-7

Tips til lørdagens franske løp (Engelsk PDF)

 
Under denne spalten vil vi hele tiden oppdatere hva som er mest spillbart.
Først kommer hestens nummer og navn, så prosentvis vinnersjanse og
til slutt overoddsen i prosent. Les mer om spillbar odds her


No Data Found 
Kundestøtte Risktoto: Telefon: (+47) 815 11 222