5+ tips fra PMU

5+ Laval: Det er fortsatt «rød sone» i Paris-distriktet, noe som gjør at fredagens 5+ løp er flyttet fra Vincennes til Laval. I et fint felt tror vi JMB sitter på vinneren, en feilfri 8 Dreambreaker skal være hodet høyere enn gode konkurrenter.

Løpsdag: Fredag 29.mai 2020
Start: Kl. 18:00
Bane: Laval  - trav

Distanse: 2875 meter voltestart
Løp: Prix de Pythia
Førstepremie: 25.200 Euro
Verdt å merke seg: Skoløs balanse på alle hestene foruten.: 13, 16

Fredagens 5+ løp skal kjøres på travbanen i Laval. Her møtes 16 hester, i alderen seks til ti år, i et voltestartsløp over distansen 2875 meter.

Vår favoritt til å ta hjem seieren i dette fine løpet er 8 Dreambreaker. Vi vet at kusk og trener Jean-Michel Bazire har matchen sin hest mot dette løpet, og på kapasitet skal han være den beste4 hesten. Han har ikke vært på topp tidligere i år, men i fredagens løp har hesten en helt perfekt oppgave. Normalt skal hesten ha en meget fin mulighet til å ta hjem dette løpet. 1 Violetto Jet vant tre Gruppe III løp i vinter, og er normalt hardeste opponenten til vår favoritt. Uten sko rundt om, og med Franck Nivard i sulkyen, skal hesten selvsagt vurderes tidlig. Stall Martens sender kapable 9 Alcoy til start, en hest som ble tredje i Prize Tenor de Baune 2020. Også han har kapasitet til å ta hjem seieren, vel å merke om formen er på plass etter løpspausen. Bak disse tre hestene som skiller seg en del ut rangerer vi 14 Jerry Mom. Treneren mener hesten burde hatt løp i kroppen for å være på topp, men han skal uansett ha en fin mulighet til en topp-5 plassering. Også 7 Diable de Vauvert skal vurderes med god mulighet til en plassering langt framme, hesten gjør stort sett jevne, fine innsatser. 11 Colt des Essarts, 12 Nancy America og 5 Diablo du Noyer (med Eric Raffin i sulkyen) er ytterligere tre hester som alle skal vurderes med en fin mulighet til en topp-5 plassering om det skulle klaffe med posisjoner og løpsopplegg underveis.

Dagens sikre: 8-9-1
Se opp for: 11-12-14-5-7
Outsidere: 3-6-4-2-15-10
Uten sjanser: 16-13

Tips til fredagens franske løp (Engelsk PDF)

 
5+ tips fra PMU

5+ Clairefontaine: Galoppbanen Clairefontaine er vertskap for torsdagens 5+ løp. I et løp med forholdsvis lav klasse mener vi 1 Tonnencourt er hesten som skal vurderes med best mulighet.

Løpsdag: Torsdag 28.mai 2020
Start: Kl. 13:50 
Bane: Clairefontaine – Galopp
Distanse: 1400 meter flatt-løp
Løp: Prix du Pont Au Change
Førstepremie: 11.000 Euro
Verdt å merke seg: Blinkers på hestene nr.: 2

Torsdagens 5+ løp skal rides på galoppbanen Clairefontaine i Deauville. I et løp i forholdsvis lav klasse møtes 13 hester, fire år og eldre, i et hansdicapløp over distansen 1400 meter på gressbanen.

Vår favoritt til å ta hjem seieren blir 1 Tonnencourt. Hesten som trenes av Edouard Monfort gjorde mange flotte innsatser i fjor, i til dels hard konkurranse. Han møter enklere selskap enn på lenge i torsdagens løp, men vekten er forholdsvis høy. Dette er første starten på denne for ham korte distansen, men vi tror hesten har så mye fart i kroppen at han tar hjem seieren. 7 Rimini tror vi er hardeste opponenten til vår favoritt, selv om hesten er best på sandbaner. Også han gjorde det bra i tøffe selskap i fjor, men falt litt ut av form utover høsten. Er han tilbake i noenlunde form til torsdagens løp kan han fort utfordre om seieren. 6 Urwald kommer ut i ny regi i dette løpet. Det er spennende å se om han vil prestere direkte i ny regi, kapasitet vet vi finnes. 11 Takuendo har den fine evnen at hun kan avslutte fort uansett tempo underveis, det bør bety at hun ender langt framme til slutt i dette selskapet. Også 5 Midnight Shine, trent av dyktige André Fabre, kommer til start med ambisjoner ifølge kretsen rundt hesten. 13 Mrs. Worthington, 10 Ecolo og 2 Alba Power er ytterligere tre gode hester som alle har mulighet til en topp-5 plassering i torsdagens spennende 5+ løp.

Dagens sikre: 1-7
Se opp for: 11-2-5-13-6-10
Outsidere: 3-9-12
Uten sjanser: 8-4

Tips til torsdagens franske løp (Engelsk PDF)

 
Under denne spalten vil vi hele tiden oppdatere hva som er mest spillbart.
Først kommer hestens nummer og navn, så prosentvis vinnersjanse og
til slutt overoddsen i prosent. Les mer om spillbar odds her


No Data Found 
Kundestøtte Risktoto: Telefon: (+47) 815 11 222