5+ tips fra PMU

5+ Clairefontaine: Torsdagens 5+ løp skal avvikles på galoppbanen Clairefontaine. Her møtes 17 hester, fem år og eldre, i et meget åpent steeple-chase over den velvoksne distansen 4500 meter. 

Løpsdag: Torsdag 22.august 2019
Start: Kl. 13:50 
Bane: Clairefontaine  – Galopp
Distanse: 4500 meter steeple-chase
Løp: Grand Steeple-Chase Ville de Deauville
Førstepremie: 42.750 Euro
Verdt å merke seg: Blinkers på hestene nr.: 4, 8, 9, 14

Vi tror mest på at Francois Nicolle saler opp vinneren, 5 Viking de Balme er vår favoritt. I en alder av ti år har hesten blomstret opp, og er nesten like god som han var på sitt beste tidligere i karrieren. Vi mener hesten skal ha en rimelig god mulighet til å ta nok en seier på tampen av karrieren. 2 Curly Basc er trolig hardeste opponenten til vår favoritt. Hun har vært på pallen i alle årets starter, og vil sikkert gjøre nok en fin prestasjon på torsdag. 4 Futbolisto holder tvilsom form, men blir utstyrt med blinkers i denne starten. Det er en så spennende utstyrsendring at vi rangerer hesten tidlig. 9 Clondaw Cian tok en sterk andreplass i hardt selskap i siste starten, gjentar han den prestasjonen ender han langt framme i torsdagens løp. 6 Mat Maker er også en hest med flott form som skal vurderes tidlig av spillerne. 12 Eris, 10 Pyramid Burg og 17 Tsar Noir er ytterligere tre gode hester som hever seg litt over mengden i torsdagens fine 5+ løp.

Dagens sikre: 2-5
Se opp for: 12-9-4-10-6-17
Outsidere: 3-16-13-11-14-1-15-8-7
Uten sjanser: Ingen

 
Finn nyheter på Rikstoto.no

Er du fortsatt bruker av NRs gamle nettside old.rikstoto.no? Da er det på høy tid å skifte til nye rikstoto.no. Der finner du nemlig alle nyheter og siste nytt frem mot spillestopp.

4. mars lanserte Norsk Rikstoto sin nye spillplattform rikstoto.no. Det er et nettsted med langt større funksjonalitet enn den gamle, og som er tilrettelagt alle kundegrupper og brukere.

Her finner du videoer som viser bruken av rikstoto.no.

En annen viktig grunn til å skifte er at Equus, Rikstotos innholdsleverandør, ikke lenger kommer til å legge ut alle saker på old.rikstoto.no. Dette gjelder både spill-, tips-, nyhets- og informasjonssaker. Samtlige saker er imidlertid å finne på rikstoto.no, som i større grad er tilrettelagt for videoer og annen digital spillinformasjon. 


Slik leser du nyheter og tips på Rikstoto.no:

 
Under denne spalten vil vi hele tiden oppdatere hva som er mest spillbart.
Først kommer hestens nummer og navn, så prosentvis vinnersjanse og
til slutt overoddsen i prosent. Les mer om spillbar odds her


No Data Found 
Kundestøtte Risktoto: Telefon: (+47) 815 11 222